“YENİ SAĞLIK REFORMU GELİYOR”

“YENİ SAĞLIK REFORMU GELİYOR”
  • 11 Nisan 2016 07:57

AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Üyesi Kerem Ali Sürekli, sağlık hizmetlerinde vatandaşın memnuniyetini daha da arttırmak amacıyla korucuyu halk sağlığı hizmetlerinin ve aile hekimliği uygulamasının bütünleşik şekilde yeniden yapılandıran yeni bir sağlık reformu üzerinde çalışıldığını ifade ederek, “İnşallah önümüzdeki aylarda yeni sağlık reformu hayata geçmiş olacak” diye konuştu.

"YENİ SAĞLIK REFORMU GELİYOR"

1 Kasım seçimlerinden sonra başlattığı Halk Günleri’ne devam eden Sürekli’nin bu kez durağı Çiğli oldu. Çiğli’de partilerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Sürekli, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Vaatlerimizin yüzde yüzünü gerçekleştirmiş olarak huzurlarınızdayım, ayrıca üç aylık reformlarımızın yüzde 70’ini; 6 aylık reformlarımızın da yüzde 30’unu gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  7 Haziran’dan bu yana ülkemize eş zamanlı saldırılar başlatan terör örgütleriyle kapsamlı ve yoğun bir mücadele yürütüyoruz. Bütün bunlar herhangi bir hükümetin hedeflerinden geri adım atmak için kullanacağı mazeretler olabilirdi. Ancak, biz hiçbir zaman mazeretlerin arkasına sığınacak bir hükümet olmadık, olmayacağız. Bu ateş çemberinin içinde milletimizin güvenliği için gece- gündüz çalışırken  bir taraftan da icraatlarımıza, diğer taraftan da  ekonomide istikrar ve büyümeyi sağlayacak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Terör konusunda hükümetimiz büyük başarılar elde etti. Terörde çok mesafe kat ettik. Çoğu ilçeyi çukurlarda temizledik. Tek tek güvenlik kuvvetlerimiz uğraşarak bu zor işlerin üstesinden geldi. Teröristlerin inlerine girdik. Terörü de bitireceğiz, kimse bundan şüphe etmesin. Allah’ın izniyle bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Başbakan’ımızın deyimiyle korkmuyoruz, korkmadık, korkmayacağız, zerre kadar korkmayacağız.  Bu arada, özelikle bölge halkına da çok teşekkür etmek istiyorum. Tercihlerini devletten yana kullandılar, doğulu kardeşlerimizden Allah bin kere razı olsun”

Meclisin çok yoğun çalıştığını bütçe nedeniyle Avrupa’ya vize muafiyetini içeren maddelerin çıkarılmasının biraz geciktiğini ifade Sürekli, vize muafiyeti çerçevesinde 72 şartın 43’ünün tamamlandığını, geriye kalan idari ve yasal düzenlemelerin kısa süre içinde tamamlanacağını ve Haziran sonu itibariyle vizesiz seyahatin gerçekleşmiş olacağını dile getirdi.

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. PAYKASA dedi ki:

    BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.