Yazdan Kalma Havanın Tadı Kordon’da Çıktı

Yazdan Kalma Havanın Tadı Kordon’da Çıktı
  • 1 Mart 2016 16:17

İzmir’de 1 Mart’ta hava sıcaklığı 24 dereceye çıkınca “Bu güzel havanın tadı Kordon’da çıkar” diyenler, yeşilliklerin üzerinde güneşlendi. Çoğu üniversite öğrencisi olan gençler kısa kollu tişörtleriyle yeşilliklere uzandı, vize öncesi enerji depoladı. İzmirli olmayan üniversite son sınıf öğrencileri, kentten ayrılacak olmanın hüznünü yaşarken kentte çok güzel anılar biriktirdiklerini söyledi.

Yazdan Kalma Havanın Tadı Kordon'da Çıktı

Kimi deniz kenarında güneşin doğru açısını ayarlayarak, selfie çekti, kimi kuşları yemledi. Kordon’un yeni modası elektrikli scooter’lar güzel havada ilgi görürken vapurun sesine pedallar eşlik etti.

Ancak meteoroloji yetkilileri yaklaşık iki haftadır mevsim normallerinin üzerinde giden hava sıcaklıkları konusunda İzmirlileri uyardı. Yarından itibarın kıyı Ege’ye yağmur gelirken, sıcaklıklar da düşecek. İzmir’de hava sıcaklığı yarın 18 dereceye gerilerken yağmuru beraberinde getirecek. Perşembe de sıcaklık 18 derece ancak hava güneşli. Cuma ise sıcaklık yağmurla birlikte 16’ya kadar düşecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.