Yaşar Üniversitesi’nden  Bornova Belediyesi’ne eğitim semineri

Yaşar Üniversitesi’nden   Bornova Belediyesi’ne eğitim semineri
  • 8 Ocak 2020 11:15

Bornova Belediyesi çalışanları eğitimlerle daha da gelişecek

Bornova Belediyesi birim müdürleri ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları, kişisel ve mesleki becerilerini Yaşar Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek seminerler ile daha da geliştirecek. İki kurum arasındaki işbirliğine ilişkin protokole Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer imza attı.

Kurum kültürünün önemine dikkat çeken Başkan Mustafa İduğ, “Vatandaşlarımızla iletişim kurarken tüm çalışma arkadaşlarımızın aynı dili konuşması, kurumsal bir dil kullanması gerekiyor. Yapacağımız bu çalışma bizlere hem kurumsal hem de bireysel olarak çok şey kazandıracak. Yaşar Üniversitesi Bornova’ya değer katan çok önemli paydaşımız. Bilgi ve deneyimlerini bizlere aktaracak tüm akademisyenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaşar Üniversitesi’nden   Bornova Belediyesi’ne eğitim semineri

Prof. Dr. Cemali Dinçer ise bu tür protokollerin sayısının artması, içeriklerinin de geliştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Üniversiteler evrensel dilin üretildiği ve paylaşıldığı yerler. Kurum olarak yerel yönetimlerle bu tür işbirliklerinin yapılmasına büyük önem veriyoruz. Bu anlamda organik bağlarımız bulunan Bornova Belediyesi ile yapmış olduğumuz her çalışma üniversitemiz için çok değerli. Sizlere hem desteğiniz hemde birlikteliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

İmzalanan protokole göre; Bornova Belediyesi birim müdürleri için “Takım Çalışması, Etkili İletişim ve Beden Dili, İnovasyon, Kurum Kültürü ve Çalışan İlişkileri, Stresla Baş Etme, Öfke Kontrolü ve Empati Kurma”, Zabıta Müdürlüğü personeli için ise “Zabıta Hukuku, Öfke Kontrolu ve Empati Kurma, Yaşamda Kalite, Takım Çalışması, Etkili İletişim ve Beden Dili” başlıklarıyla seminerler düzenlenecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.