Yapılandırmada başvuru ve ödeme süresine uzatma

Yapılandırmada başvuru ve ödeme süresine uzatma
  • 4 Ocak 2021 14:46

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun’ hükümlerinden yararlanmak için öngörülen başvuru ve ilk taksit ödeme sürelerine bir ay daha uzatma yapıldı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Gecikme faizlerinde yüzde 90’a yakın indirim sağlayan yapılandırma için belediyemiz girişi Haluk Elbe Toplantı Salonu’nda oluşturduğumuz tahsilat bölümü hemşehrilerimizin hizmetinde” dedi.

UZATMADA SON GÜN 31 OCAK 2021

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak Haluk Elbe Salonu’nda oluşturulan tahsilat servisine mesai saatleri içerisinde (10:00-12.30 ve 13.00-16:00) başvuru yapılabileceğini belirten Belediye Başkanı Koştu, “Hemşehrilerimiz başvurularını son gün olan 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapabilecek. Kalabalık oluşmaması için hemşehrilerimizden ricamız son günü beklemeden müracaatlarını yapmaları. Borçlarını taksitle ödemek isteyenler peşin ödeme yapabilecekleri gibi 6, 9, 12 ya da 18 taksit seçeneğinden birisini tercih edebilecekler.  Ayrıca www.bergama.bel.tr internet sitemiz üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak online olarak da müracaat yapabilir kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirler” dedi.  Yapılandırmada başvuru ve ödeme süresine uzatmaYapılandırmada başvuru ve ödeme süresine uzatma

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.