Valilikten Büyükşehir’in 2 şantiyesine ÇED vizesi

Valilikten Büyükşehir’in 2 şantiyesine ÇED vizesi
  • 28 Haziran 2016 10:45

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyar TL’yi bulan asfalt, yol yapım-bakım-onarım ve şantiye tesisleri de dahil tüm altyapı işleri için yaptığı ihaleyi belediye şirketi İZBETON kazanırken İzmir Valiliği kent için önemli iki tesisin onayını verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bakırçay Havzası’na hizmet için yapacağı Bergama’daki şantiye tesisleri ile Menderes Havzası’na hizmet için kuracağı Bayındır’daki şantiye tesisleri için ‘ÇED gerekli değildir” kararı verdi.

Verilen onay kapsamında Bayındır’da saatte 240 ton asfalt, hazır beton ve parke taşı üretim tesisi ile Bergama’da Kırma-Eleme Tesisi, Asfalt Plent Tesisi, Hazır Beton Santrali ve Beton Parke Taşı Üretim tesisi kurulacak. Tesisler, ilçelere hizmet verirken köy ve ova yollarının ihtiyacı da buradan giderilecek. Merkezden, kırsala tonlarca yük taşımak yerine yerinde üretim yapılarak anında müdahale edilmiş olacak. Tesisler, kısa sürede kurularak hizmete alınacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.