Uzundere dikiş tutmadı; bir de belediye deneyecek

Uzundere dikiş tutmadı; bir de belediye deneyecek
  • 5 Nisan 2018 12:03

Karabağlar’da 100 milyon liraya mal olan Uzundere Rekreasyon Alanının içler acısı halini bir kaç gündür gündeme getiriyoruz. Haberimize ilişkin bir açıklama da İzmir Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Aydoğan’dan geldi. 

Uzundere Rekreasyon Alanının içler acısı hali İzmir’den Konya’ya kadar bir çok yerden tepki aldı. Haberlerimizin yankısı devam ederken bir açıklama da İzmir Konyalılar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan’dan geldi. Türkiye’nin tarihi ve kültürel değeri olan Nasreddin Hoca heykelinin de içinde bulunduğu rekreasyon alanın maalesef bugüne kadar işletilemediğini belirten Aydoğan, konuya belediyenin el atacağını söyledi.

MECLİS GÜNDEMİNE GELDİ

Haberlerimiz üzerine konunun Karabağlar Belediyesinin Nisan ayı meclis toplantısında tartışıldığını hatırlatan Aydoğan, “Maalesef burası bugüne kadar işletilemedi. Bir kaç kez ihale yapıldı, ihaleler iptal oldu. Hatta son ihaleyi alan firma, teminatını yakmayı göze alarak işi yapmadı. Şimdi konuya Karabağlar Belediyesi el atacak. Oranın işletmesini doğrudan üstlenmek için çalışma yapacak” diye konuştu.

BUGÜNE KADAR NEDEN BEKLENDİ?

Bu açıklamalardan sonra akıllara Karabağlar Belediyesinin neden 100 milyonluk tesis çürüyene kadar beklediği sorusunu getirdi. Belediyenin biraz daha gecikmesi veya kendisinin buranın işletmesini başaramaması durumunda ise büyük bir proje olarak kamuoyuna lanse edilen ve görkemli bir şekilde açılışı yapılan bu tesisin, tamamen çürüyüp yok olmasına yol açabilir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.