Urla’nın Vazgeçilmezi Balık Mezatları

Urla’nın Vazgeçilmezi Balık Mezatları
  • 11 Mart 2016 09:06

Urla’nın vazgeçilmezi haline gelen Balık Mezatları haftanın her günü bölgenin dört ayrı yerinde kurulmaya devam ediyor. İskele Mahallesi’nde saat 10.00’da, Balıklıova Mahallesi’nde 10.30’da, Çeşmealtı Mahallesi’nde 11.00’da ve Özbek Mahallesi’nde 12.00’da kurulan mezatlarda hem bol çeşitli hem de uygun fiyatlarda balıklar yer alıyor. Taze balıkların adresi olan mezatlara sadece Urlalılar değil, tüm İzmir halkı gelerek mezatların usulü olan açık arttırmalara katılıyorlar.

Urla'nın Vazgeçilmezi Balık Mezatları

Kilosu 50 lira olan balığın, inatlaşma yüzünden 150 liraya dahi satıldığı mezatlarda sadece alıcılar değil, izlemesi bile keyifli oluyor diye sabah erken saatlerde kalkıp mezatın yolunu tutan Urlalılar da yer alıyor.

Urla'nın Vazgeçilmezi Balık Mezatları

URLA SEVDALISI BAŞKAN UYAR’DAN BALIK MEZATINA ZİYARET

Özbek Keşkek Evi’nde yapılan muhtarlar buluşmasının ardından da Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Birim Müdürleri balıkçı köyü olan Özbek’te yer alan mezatı ziyaret ettiler. Birçok balık çeşidin bulunduğu mezatta Başkan Uyar ve Birim Müdürleri de açık attırmaya katılarak taze balıkları almanın mutluluğunu yaşadılar. Mezata gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Uyar, taze ve uygun fiyatlarda balık yemek isteyen herkesi Urla mezatlarına davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.