Urlalı Kadınlar Üretiyor

Urlalı Kadınlar Üretiyor
  • 24 Şubat 2016 08:50

Urla Belediyesi işbirliğiyle kurulan Dikiş Atölyesi’nde S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi faaliyetlerini sürdürüyor.  Kooperatif bünyesinde Urla’nın marifetli kadınları hem ailelerine ekonomik katkı sağlıyorlar, hem de kendilerini sosyal alanda geliştiriyorlar.

Toplumsal kalkınmada önemli rol oynayan kadınlara her zaman tam destek veren Urla Belediyesi,  kadınların el becerilerini geliştirmek amacıyla açmış olduğu kurslar ile istihdam yaratmaya olanak sağlıyor.  El becerilerini ve fikirlerini hayata geçiren üretken kadınlar, ekonomik hayata aktif şekilde katılmanın mutluluğunu yaşıyorlar.  Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden kadınlar; “Ne mutlu ki bizlere öncü olan kadın Belediye Başkanımız var.  Kooperatif sayesinde el becerilerimizi üretime döküyoruz.  Para kazanıyoruz” ifadelerine yer verdiler.

File örgüden loğusa tacına, iğne oyalı keseden saç bandına kadar çeşitli el işi ürünlerini yapan kadınlar, internet sitesi üzerinden ürünlerini satışa sunmak için hazırlıklara başladılar.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.