URLA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

URLA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ
  • 12 Kasım 2016 08:13

Urla Belediyesi araç filosuna yeni araçlar katarak filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Güzel bir Urla, daha iyi bir hizmet ile çıkılan yolda, alınan araçlar bugün itibariyle göreve başladı. Başkan Uyar; “Urla ve Urlalılar için hep çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan 5 çöp kamyonu ve 1 kepçe, daha temiz bir Urla için bugün itibariyle göreve başladı. Göreve geldiğim günden beri Urla ve Urlalılar için çalışmaktan her zaman gurur duydum ve hiçbir zaman keşke demedim diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Görevim süresince araç filomuza toplam 22 tane araç ekledik. Tek amacımız var o da yaşanabilir bir Urla’dır. Urla ve Urlalılar için durmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Her geçen yıl araç filomuzu daha da çok genişleteceğiz. Hiç borç almadan, kredi çekmeden, kendi imkanlarımızla filomuzu genişlettik. Biz Urla için varız, Urla için çalışıyoruz. Araçlarımız Urlamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

URLA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

URLALILARDAN BAŞKAN UYAR’A TEŞEKKÜR

Urla Cumhuriyet Meydanına gelen araçları Urlalılar alkışlarla karşıladı. Alınan araçlardan dolayı Başkan Sibel Uyar’ı tebrik eden vatandaşlar; “Başkanım iyi ki varsınız. Ve iyi ki Urlamızın başkanısınız. Gerçekten Urla ve bizler için çalışıyorsunuz. Urla sizinle beraber çok değişti, çok gelişti, gelişmeye de devam ediyor. Yaptığınız hizmetlerden dolayı çok mutluyuz ve size çok teşekkür ederiz” dediler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.