Ulucak’ta Büyük Değişim

Ulucak’ta Büyük Değişim
  • 21 Aralık 2016 14:27

Kemalpaşa Belediyesi tarafından, Ulucak Mahallesi’ndeki Dibek Alanı’nda başlanan meydan düzenlemesinde sona gelindi. Toplam 2 bin 500 metrekare üzerinde projelendirilen meydanda, kafeteryadan oturma alanlarına kadar her türlü detay yer alıyor.

Yeni yıla kısa süre kalan yatırımlarını da birer birer tamamlayan Kemalpaşa Belediyesi, Ulucak’taki Dibek Alanı Meydan Düzenlemesi’ndeki çalışmalarını hızlandırdı. Bu yıl başında yatırım programına alınan ve Kasım ayı itibariyle de ilk kazması vurulan çalışmaların kaba inşaatı tamamlandı. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare üzerinde yükselen ve içinde kafeteryasından oturma alanlarına kadar her türlü detayın olduğu proje ile Ulucak’a yeni bir cazibe merkezi kazandırılmış olacak.

Belediyenin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği projenin yeni yılın ilk aylarında vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Yatırım noktasında sadece ilçe merkezimize değil aynı zamanda diğer mahallelerimize de örnek projeler yapıyoruz. Ulucak Dibek Alanı’ndaki meydan ve park düzenlememiz de bunlardan bir tanesi. Ulucak’ta vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği bu projeyi, hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Ulucak'ta Büyük Değişim

Sosyal Alanlar Kazandırıyoruz

İlçenin sosyal hayatını güçlendirmek ve vatandaşların keyifle zaman geçirebileceği yeni cazibe merkezlerini bir bir hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Uğurlu, “Bağyurdu ve Ören Mahallelerimizde de benzer projeleri yapıyoruz. Kısa sürede buraları da tamamlayacağız. Ulucak’taki projemiz, mahallemize yeni bir soluk ve dinamizm getirecek. Yeni yılda burayı da hizmete açacağız” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Çocukların aydınlık zihinleri rehberimiz olacak”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.