Ücretsiz otoparklar Buca trafiğine nefes aldırdı

Ücretsiz otoparklar Buca trafiğine nefes aldırdı
  • 17 Ağustos 2021 12:15

Buca’da park yeri sıkıntısına son vererek trafiği rahatlatmak için çalışmalar yapan Buca Belediyesi, ücretsiz otopark projelerine hız kattı. Sokak aralarındaki gelişigüzel araç parkının önüne geçecek çalışmalar kapsamında, toplam 17 adet ücretsiz otopark vatandaşların kullanımına açıldı.

Kent trafiğini rahatlatmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Buca Belediyesi, yeni otopark alanlarını hizmete açmaya devam ediyor.

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, özellikle araç park sorunun olduğu ve sokak aralarında sıkışıklık yaşanan bölgelerde otopark çalışmaları gerçekleştirildi.

Ücretsiz otoparklar Buca trafiğine nefes aldırdı

DCIM100MEDIADJI_0127.JPG

15 MAHALLEDE 17 OTOPARK

Çalışmalar kapsamında özellikle kentin belirli noktalarındaki atıl alanlar dönüştürüldü.  Temizlik ve zemin düzeltme çalışması gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri,  alanları kilit parke taşlarla döşedi. Otomobil, otobüs, minibüs, motosiklet ve bisiklet parkına kadar alanları düzenleyen ekipler, toplamda 15 mahallede 17 alanı ücretsiz otopark olarak hemşehrilerin kullanımına açtı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.