Üçkuyular Pazar Yerine Yerinde İnceleme

Üçkuyular Pazar Yerine Yerinde İnceleme
  • 2 Şubat 2016 16:59

İzmir’in Üçkuyular semtindeki Pazar yeri krizinde flaş bir gelişme yaşandı. Doğuş Grubu’nun İstinye Park Projesi için üç belediyenin hissedarı olduğu araziyi ve benzin istasyonunu satın almasıyla birlikte tartışmalar başlamıştı.

Söz konusu krize neden olan Üçkuyular pazar yerine bugün, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Pazarcılar Odası Başkanı Hamdi Erişen gitti. Dörtlü, Pazar yerine alternatif olabilecek bir yer için gözlemlerde bulundu.

Üçkuyular Pazar Yerine Yerinde İnceleme

ESHOT Garajı ve viyadük altlarının incelendiği buluşmada Başkan Kocaoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait viyadük altlarında bulunan arazide karar kılınması durumunda, aracı olacağını söyledi.

VİYADÜK ALTINDA KARAR KILINIRSA…

Viyadük altlarındaki iki boş arazide karar kılınması durumunda Kocaoğlu’nun, mülkiyeti Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait söz konusu alanların pazarcılara tahsisi için aracı olacağı belirtildi.

Satışa vatandaşların ve esnafın gösterdiği tepkinin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, ortak çözüm arayışı önermişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.