Tuncay Özkan’dan Bayram Mesaisi

Tuncay Özkan’dan Bayram Mesaisi
  • 7 Temmuz 2016 11:24

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan  bayramın birinci ve ikinci günleri boyunca bir dizi ziyarete bulunarak İzmirlilerle bayramlaştı. Bayramın birinci gününü eşinin memleketi olan Bergama’da geçiren Özkan burada bir çok köy kahvesini gezerek İzmir’e ve Türkiye’ye dair Bergamalılar ile sohbet etti.  Bayramın ikinci günü ise sabah saatlerinde  Karabağlar’da bulunan İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret eden Özkan huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak gün boyunca Özkan’a eşlik etti. Bu ziyaret sırasında  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak huzurevi sakinleri ile CHP Genel Başkanın tele buluşmasını sağladı.

Tuncay Özkan'dan Bayram Mesaisi

Buradan Ayşe Sevinç Solmaz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçen İzmir Milletvekili zihinsel engelli çocuklara ziyarette bulundu, durumları hakkında bilgi aldı. Bayram programını yakın bir süre önce teröristlerce roketli saldırıda bulunulan Kemalpaşa İlçe Jandarma karakolunu ziyaret  ederek sürdüren Özkan,  CHP Genel Başkanını  bir kez daha arayarak ilçe jandarma komutanı ile görüşmelerini sağladı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ” Ülkemiz, ulusumuz zor günlerden geçiyor ve biz tüm bunlara inat gencimizden, yaşlımıza, askerimizden, köylümüze kadar bu güzel bayram gününde bir arada oluyoruz. Bunca yozlaşmanın ve çürümenin yaşandığı, yaşam haklarımızın gasp edildiği günlerde biz dimdik ayakta ve güçlü olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. Acı çok, hüzün çok, yapacak çok önemli işler var. Umudumuzu, birliğimizi, dayanışmamızı ve güzel günlere inancımızı kimse karartamaz. Bugünkü karanlığı da yeneceğiz. Zalimlere, katillere, hırsızlara inat insanlık onurunu, namusu yeniden iktidara getireceğiz. Bu kindar ve alçak dönem bitecek. Huzur, barış, kardeşlik gelecek. Bayramlarda çocuklarımız,hepimiz yeniden sevinç dolacağız: Bayram yapacağız! Birliğimizi beraberliğimizi, Türkiye’nin güzel yarınlarını yaratmak için verdiğimiz mücadelemizi kimse engelleyemez. ” sözleri ile ziyaretini sonlandırdı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.