Tunç Soyer’den engelleri kaldıran ziyaret

Tunç Soyer’den engelleri kaldıran ziyaret
  • 29 Kasım 2019 15:15

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesini ziyaret etti. Dernek üyeleriyle birlikle kahvaltı yapan Soyer, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tunç Soyer'den engelleri kaldıran ziyaret

Dernek Başkanı İlknur Peder, özellikle burs konusuna çok önem verdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bütçe ve sponsor ayarlayarak birinci derece aile bireylerinde ya da kendisinde engel olan üniversite öğrencilerine burs vermeye başladık. Geçen sene dört öğrenciye burs veriyorduk bu sene beş oldu. Farklı faaliyetler gerçekleştiriyoruz, geçtiğimiz haftalarda bir çöp toplama etkinliği de yaptık.”

 

Birliktelik çağrısı

Derneğin faaliyetleri karşısında heyecanlandığını söyleyen Soyer ise burs konusunda İzmir’de topyekûn bir seferberlik başlatmak gerektiğini ifade etti. Soyer “Tüm dernekler, STK’lar el ele verirse, herkes bu seferberliğin bir parçası olursa bu hikâye çok güzel olur” dedi.

Dernek rozeti sunulan Soyer’e, üye Meryem Düzgünkaya da resmettiği tabloyu hediye etti. Tunç Soyer daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelli sporcularına da ziyarette bulundu.

Tunç Soyer'den engelleri kaldıran ziyaret

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.