Trafik Canavarı Can Aldı

Trafik Canavarı Can Aldı
  • 28 Ocak 2016 15:15

İzmir’in Bergama ilçesinde trafik canavarı can aldı.

İzmir’deki bir turizm şirketinde muhasebeci olarak çalışan Songül Şenal, boşandığı eşinden olan oğlu 20 yaşındaki Birkan Selçuk Türkmen ve yeğeni 15 yaşındaki Ali Atacan Şenal ile Balıkesir’in Edremit ilçesindeki annesini ziyarete gitmek üzere bugün saat 10.30 sıralarında 34 DC 3327 plakalı otomobiliyle yola çıktı. İzmir-Çanakkale Karayolu’nun Bergama sınırlarındaki Kaynarca Mevkisi’ne geldiğinde Şenal, sağa dönüş için sinyal verip, manevra yapmak istediği belirtilen Hasan Semercioğlu (56) yönetimindeki 35 H 6226 plakalı kamyona çarptı.

Trafik Canavarı Can Aldı

Şenal ve yeğeni hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine Bergama ve Dikili’den gelen AKS 110 ekiplerinin yarım saatlik çaba sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılan otomobil sürücüsü Şenal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Şenal’ın oğlu Birkan Selçuk Türkmen ile ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarılan yeğeni Ali Atacan Şenal ambulansla kaldırıldıkları Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Şenal’ın cesedi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma kamyon şoförü Hasan Semercioğlu’nu gözaltına aldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.