Torbalı’ya Yeni Salon

Torbalı’ya Yeni Salon
  • 20 Aralık 2016 12:13

22 Aralık’ta Yağmurlarda Yıkansam filminin galasıyla açılacak olan 120 kişilik sinema salonunun Torbalı’nın kültür ve sanat yaşamını renklendirmesi bekleniliyor.

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi’ndeki sinema salonu 22 Aralık’ta hizmete açılıyor. Aynı gün çekimleri Torbalı ve çevresinde yapılan Yağmurlarda Yıkansam filminin de galası da yapılacak.

Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, ilçede sanat adına önemli bir eksikliğin giderileceğine inandıkları 130 kişilik modern sinemanın ses, görüntü ve kullanılan cihazlar bakımından İzmir’in en iyi, en kaliteli gösterim salonlarından biri olacağını belirttiler.

Bol Ödüllü Filmin Galası Yapılacak

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok festivalde gösterilen, ödüller alan ve bir bölümü de Torbalı’da çekilen Yağmurlarda Yıkansam isimli film gösterilecek. Birçok festivalden ödül alan ve kadına şiddet konusunu işleyen film, perşembe akşamı 17:30’da ve 19:30’da olmak üzere iki seansta izleyicilerle buluşacak. Filmin Torbalılı Yönetmeni Gülten Taranç ile film yapımcısı Ragıp Taranç’ın da hazır bulunacağı gala gecesinde, film oyuncularının da katılması bekleniyor.

Başkan Görmez : “Torbalı Halkı Sinemasına Kavuşuyor”

Torbalı’nın hızlı biçimde geliştiğini, genç nüfusun arttığını bu nedenle sosyal, kültürel yaşamı da sürekli canlı tutmak istediklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ” Torbalı’da bir sinema salonunun bulunmayışı büyük bir eksiklik olarak görülmekteydi. Özellikle gençlerimizin bu konuda yoğun bir talebi vardı. Bizler de bu talepler doğrultusunda mevcut Sinema salonunda gerekli düzenlemeleri yaptık ve salonumuzu film gösterimine uygun hale getirdik. Ülke genelinde hangi filim gösterimdeyse ,vizyonda neler varsa değerli hemşerilerim aynı anda kendi ilçelerinde bunu son derece şık, modern bir ortamda izleyecekler. Bunun için sevdikleriyle İzmir’e gitmelerine gerek kalmayacak. hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.