Torbalı’da Beşiktaş Rüzgarı

Torbalı’da Beşiktaş Rüzgarı
  • 20 Mayıs 2016 08:00

Beşiktaş’ın şampiyonluğundan sonra tüm Türkiye sokağa döküldü.

7 yıl aradan sonra Türkiye süper lig şampiyonu olan Beşiktaş , taraftarını sevince boğarak sokaklara döktü. Türkiye’nin çeşitli İl ve İlçelerinde çok sayıda kutlama yapılırken ; gözler güzel İzmir’in şirin ve en çok gelişmekte olan İlçe’si Torbalı’ya çevrildi.

Torbalı’da sevinçler ve kutlamalar doruklara taşındı. Bu topluluğa önderlik edense 2014 yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkan aday adayı Övünç Demir oldu.

Torbalı'da Beşiktaş Rüzgarı

Övünç Demir Kimdir?

CHP ‘nin en genç belediye başkan aday adaylarından olan Övünç Demir, 14.08.1984 Torbalı Doğumlu , Koç Ünüversitesi Elektirik&Elektronik Bölümü mezunu ve Mühendistir. İleri düzeyde İngilizce bilen Demir; 2003-2005 Koç Ünüversitesi Başkanlığı 2005-2007 Ünüversiteli Beşiktaş’lılar Ege Bölge Sorumlusu 2013 Torbalı Beşiktaş’lılar Derneği Kurucu Başkanlığı 2013-2016 Torbalı Beşiktaş’lılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi önemli görevleri yerine getiren Demir aynı zamanda Demir Ev Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığınıda Yürütmektedir.

2013 yılında Torbalı’da 15 kişiyle kurduğu Torbalı Beliktaş’lılar Derneğine Gecesini – Gündüzünü , Maddi-Manevi tüm desteğini veren gerçek bir Beşiktaş’lı, Avukat bir babanın evladı olan Demir Torbalı’da sağlam karakteri , yardım severliği ve mütevazi kişiliği ile kalplerde taht kuran bir insandır. 2013 de 15 kişiyle kurulan dernek , Övünç Demir ve arkadaşları sayesinde Torbalı’da şampiyonluk kutlamasında binlerce taraftarla yürüdü ve Torbalı’da resmen büyük bir rüzgar estirdi. Genç’iyle kadın ve yaşlısıyla büyük desteği olan Demir öyle görünüyor ki Torbalı – İzmir ve Türkiye’nin parlayan sayılı gençleri arasında yerini almış durumda…

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.