TFF : Kural Hatası Yok

TFF : Kural Hatası Yok
  • 14 Şubat 2020 14:14

TFF : Kural Hatası Yok

 

GazeteEge

 

     Göztepe’nin, yeni stadına kavuştuğu ve Beşiktaş’ı  2-1 yenmeyi başardığı maçın ardından hakem Hüseyin Göçek’in kural hatası yaptığı yönünde Beşiktaş yönetiminin yapmış olduğu başvuru reddedildi. 

     Süper Lig’in 19. hafta mücadelesinde İzmir’de oynanan ve Göztepe’nin Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçın ardından, İstanbul ekibinin kural hatası gerekçesiyle federasyona yaptığı ‘Maç tekrar edilsin’ başvurusu ile ilgili sonuç çıktı. Dün konuyla ilgili olağanüstü toplanan federasyon, 26 Ocak 2020’de oynanan büyük tartışmalara neden olan konuyla ilgili “Kural hatası yok” kararı verdi.

3 Puan Göztepe’nin

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu kararının ardından Göztepe’nin, Beşiktaş karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet de resmen onaylanmış oldu. Karanın ardından Beşiktaş temsilcisi ise yine federasyona tepki gösterdi. Beşiktaş’ın talebini reddeden federasyon, ayrıca Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçıyla ilgili G.Antep ekibinin, Konyaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili de Konya kulübünün yaptığı başvuruları da değerlendirerek, bu maçlarda da kural hatası olmadığı yönünde karar verdi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği’nden “AHMET Diker’e” Onur Ödülü!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.