Teröre lanet yağdı!

Teröre lanet yağdı!
  • 29 Haziran 2016 07:20

Türkiye, İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’na düzenlenen canlı bomba saldırılarıyla sarsıldı.

3 ayrı patlamada 36 kişi yaşamını yitirirken, 146 kişi de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Siyasetçiler de yaşanan bu faciaya sessiz kalmayarak sosyal medya üzerinden teröre lanet mesajları yağdırdı.

İşte o mesajlar;

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi, alçak saldırıları ile canlarımızı aldılar… Ama başaramayacaklar…

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel: Yazıklar olsun yitti yine canlar!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay: İstanbul saldırısı terörün onursuz, alçak boyutunu bir kez daha gösterdi. Şehit ve kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Her şeye ama her şeye karşın teröre karşı hayat kazanacak.

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Acımız büyük! Basiretsiz siyaset ülkemizi teröre teslim etti. Terörün bütün nedenleriyle yüzleşmek ve gerekeni yapmak zorundayız! #İstanbul

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Ölümler… Katliamlar… Terör… Patlamalar… Acıyla, üzüntüyle, isyanla, tedirginlikle geride kalanlar… Teröre lanet olsun #İstanbul

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Acımız büyük, şu an yastayız ülkeyi bu duruma getiren sorumlularla sonra hesaplaşacağız.#TeröreLanetOlsun

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam: Söz yok söylemeye… Acımız büyük… İstanbul’da canlarımızı yitirdik! Başımız sağolsun…

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit: Atatürk Havaallanı’nda gerçekleştirilen hain terör eylemini kınıyorum. Bu topraklara artık huzur gelmeli. Türkiye bunları haketmiyor.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican:  Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır.

AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar: Başımız sağolsun.. #TeröreTeslimOlmayacağız  #terörelanetolsun #TürkiyeTeslimOlmayacak

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında Şehit olan Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Başımız sağolsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Atatürk Havalimanı’ndaki alçakça saldırıyı ve her türlü terörü lanetliyorum. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Terör alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Atatürk Havalimanı’nda vefat eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre ve destekçilerine karşı mücadelemiz hız kesmeden devam edecek. YILMAYACAĞIZ!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan: Lanet olsun size ey hainler.Unutmayın ki kökünüz kazınana kadar yılmayacağız.Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu: İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki hain terör saldırısını lanetliyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil  şifalar diliyorum

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina: İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan saldırıyı duyduğumuz anda yüreğimiz yangın yerine döndü. Bu insanlık dışı saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: Bu akşam içimiz yandı ki ne yandı… Yaşamını yitiren masum insanlarımıza Allah’tan rahmet, Ailelerimize sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar: Atatürk Havalimanında yaşanan hain terör saldırısını kınıyorum. Teröre cesaret verenler ve ülkemizi sahipsiz sananlar,elbet hesap verecektir!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısını lanetliyoruz. Yaşamını yitiren canlarımıza rahmet, yakınlarına sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan: Atatürk Hava alanına yapılan terör saldırısını kınıyorum. Halkın güvenliğini tesis edecek sorumlular nerede?

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ: Teröre boyun eğmeyeceğiz! İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Artık hiçbirimiz güvende değiliz… Teröre karşı safları sıklaştırın!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu: Atatürk Hava Limanında Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, Yararlılarımıza Acil Şifalar Dilerim.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem: İstanbul Atatürk Havalimanında masum insanları hedef alarak gerçekleştirilen menfur terör saldırısını yapanları ve yaptıranları lanetliyorum. Şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.