“TEK YUMRUK OLACAĞIZ SAHADA ÇALIŞACAĞIZ”

“TEK YUMRUK OLACAĞIZ SAHADA ÇALIŞACAĞIZ”
  • 14 Ocak 2020 12:20

Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe kongre sürecinin sonlarına yaklaşılırken, kongrelerini tamamlayan ilçeler de seçilen başkan ve yönetimlerin Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı ziyaretleri de sürüyor.

Yeni seçilen yönetimlerin il başkanlığına gerçekleştirdikleri ziyaretlerin sonuncularını CHP Menderes, Balçova ve Konak ilçe başkanlıkları gerçekleştirdi. İlçe Başkanları ve yönetimlerinin CHP İzmir İl Başkanlığı ziyaretlerinde konuşan CHP İzmir İ Başkanı Deniz Yücel, birlik ve dayanışmanın artırılması mesajı verirken, saha çalışmaları vurgusu yaptı. Yücel ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirme de şunları söyledi.

HALKIN 31 MART ZAFERİNE LAYIK OLMALIYIZ

CHP İzmir olarak tüm ülkeye örnek olacak kongreler gerçekleştiriyoruz. Demokrasinin hakim olduğu, mahalle delege seçimlerinden başlayan süreçle birlikte tüm üyelerimizin seçme ve seçilme haklarının korunduğu, gücümüze güç katan coşkulu ve heyecanlı bir demokrasi yarışının sonuna yaklaşıyoruz. Bugün bu coşkuyu yaşamış ve kongrelerini tamamlamış olan CHP Menderes ilçe başkanımız Gizem Candan, Balçova ilçe başkanımız Binnur Akın, Konak ilçe başkanımız Çağrı Gruşçu ve yönetimlerinin ziyaretlerinde de gördük ki, ilçe kongrelerimiz birlik ve beraberliğimizi arttırdığımız şölenlerimiz olmuş. Ülkenin içler acısı hali, iktidarın halkı ve yasaları hiçe sayan tavrına son vermek istiyorsak, en çok ihtiyacımız olan şey omuz omuza ve tek yumruk olarak vereceğimiz mücadeledir. Halkın bizlere bağladığı umuda ve 31 Mart’ta yaşattığı zafere ve onura layık olmak için tam bir bütünlük içinde durmaksızın çalışmalıyız.

SEÇİM ODAKLI DEĞİL HİZMET ODAKLI ÇALIŞMAYA DEVAM

İlçe başkan ve yönetimlerine gerçekleştirdikleri ziyaretler için teşekkür eden CHP İzmir il başkanı Yücel, kongrelerinin tamamlanmak üzere olduğunu ve ilçe başkanlıklarının artık saha çalışmalarına ağırlık vermesi gerektiğini ifade ederek “ İlçe başkanlarımız örgütümüzün ilçelerdeki liderleri. Öncelikle ilçe yönetimlerimiz çalışacak, eylem ortaya koyacak ki örgüt bu azmi görüp peşlerinden gelsin, destek versin. 31 Mart’ta farklı bir şey yaptık. Büyük büyük mitingler yerine her sokağı miting alanına çevirdik. Her vatandaşımızın evine iş yerine gittik. İnsanlarımız hayatları dokunduk, ellerine sarıldık ve kendimizi anlattık. Görüldü ki doğru yöntem bu. Yani bizlerin seçim odaklı değil, hizmet ve çözüm odaklı çalışmasıdır. Bu yöntemden vazgeçmeden halkımızla yürümeye devam edeceğiz. Ben seçilen tüm ilçe yönetimlerimize inanıyor ve güveniyorum.  Zaten saha çalışmalarında örnek olan ilçelerimizden Konak, Balçova ve Menderes ilçe başkanlıklarımızın, partimiz iktidara giderken daha da çok çalışacağına inanıyor ve seçilen tüm başkanlarımızı, ilçe yönetimlerini ve il delegelerini kutluyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.