Tayfur Çiçek Stadyumu’nun adı değişti!

Tayfur Çiçek Stadyumu’nun adı değişti!
  • 11 Nisan 2019 15:16

Eski Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in isminin verildiği Tayfur Çiçek Stadyumu’nun adı ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’ oldu

İzmir’in Tire ilçesinde Millet İttifakı adına seçimleri kazanan İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tayfur Çiçek Stadyumu’nun adını meclis kararı ile ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’ olarak değiştirdi.

31 Mart yerel seçiminin ardından yapılan ilk Tire Belediye Meclis toplantısında eski Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in isminin verildiği Tayfur Çiçek Stadyumu’nun adı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu” olarak değiştirildi. Karar oy birliği ile alındı.

Seçimlerden önce söz vermişti 

Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen ilk meclis toplantısına tüm meclis üyeleri eksiksiz katılırken, çok sayıda vatandaş da izleyici olarak katıldı. Toplantıda başkanlık makamının ek dilekçesi üzerine Tire Tayfur Çiçek Stadyumu’nun isminin “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu” olarak değiştirilmesi oylamaya sunuldu. Tüm meclis üyelerinin kabul oyuyla karar meclisten geçti ve stadyumun ismi değiştirildi. Kararın meclisten geçmesini salonda bulunan vatandaşlar dakikalarca ayakta alkışladı.

Bu kararla Tire Belediye Başkanı Atakan Duran seçimlerden önce verdiği sözü tutmuş oldu. Başkan Duran, seçim çalışmaları sırasında stadının adının ilk meclis toplantısında değiştirileceğini ifade etmişti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.