Tasarıma taze kan geliyor

Tasarıma taze kan geliyor
  • 31 Ağustos 2016 08:47

Düzenlediği fuar etkinlikleriyle ayakkabı sektörüne ciddi bir ivme kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ayakkabı ve saraciye tasarımı yapan yetenekli gençleri sektörle buluşturmaya hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi, genç tasarımcıların önünü açıyor. Akademi, “Birlikte yürüyelim” temasıyla başlattığı proje kapsamında, ayakkabı ve saraciye tasarımı yapan genç yeteneklere sahip çıkacak.

İZFAŞ tarafından 19 – 22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek “40. SHOEXPO Ayakkabı ve Çanta Fuarı”,  aynı zamanda ayakkabı ve saraciye tasarımcılarının ürünlerinin yer alacağı bir sergiye de ev sahipliği yapacak. Genç yeteneklerin hazırladığı tasarımların sektörün önde gelen temsilcileri tarafından görülmesine olanak sağlayacak olan sergi, yetenekli gençlerin sektöre kazandırılması ve tasarımın teşvik edilmesi için de önemli bir fırsat olacak.

Son başvuru 19 Eylül’de

Sergiye başvurmak için, ayakkabı ve saraciye tasarımı alanında eğitim veren üniversite ya da meslek yüksek okulu öğrencisi veya mezunu olmak gerekiyor. İlk başvurularda tasarımlar belirlenen formatta, dijital ortamda teslim edilecek. Sergilenmeye hak kazanan eserler ise ürün haline getirilerek görücüye çıkacak. Markalaşma sürecinde olan ya da kendi adına tescil edilmiş markası bulunan tasarımcılar sergi için başvurabilecek, ancak mağazası olan tasarımcılar başvuramayacak. Halen devam eden başvurular 19 Eylül 2016’da sona erecek. 22 Eylül 2016’da sergiye katılmaya hak kazananlar belli olacak. Başvuruyla ilgili http://www.izmeda.org adresinden ayrıntılı bilgi alınabilecek.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.