Tarihi Kentler Birliği’nden Urla’ya Ödül

Tarihi Kentler Birliği’nden Urla’ya Ödül
  • 9 Kasım 2019 13:58
Urla Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda, “Malgaca ve Arasta Sokakları Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım” projesiyle ödül aldı.  Kazanan belediyelere ödülleri, YAPEX Antalya Fuarı’nda düzenlenen törenle verildi.
Hem kazanan projelerin sergilendiği hem de ödüllerin verildiği törene yoğun ilgi vardı.
Her zaman Urla’nın tarihi dokusunu ve kültürünü korumak istediklerini belirten ve çalışmalarını bu eksende devam ettiren Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ödül töreninde konuştu. Başkan Oğuz, “Son yıllarda Urlamızın önemi giderek artmakta. Bu artışta tarihi kimliğimizi ve kültürümüzü korumamız son derece önemli. 12 İyon kentine dayanan ilçe tarihimizle çok ciddi bir kültürel mirasa sahibiz. Bu kültürümüzü koruyarak gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Geleceğe giden en önemli yolun geçmişe sahip çıkmak olduğunun farkındayız. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tarihi Kentler Birliği’nden Urla’ya Ödül Tarihi Kentler Birliği’nden Urla’ya Ödül Tarihi Kentler Birliği’nden Urla’ya Ödül

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.