Takla Atarak Evin Bahçesine Düştü

Takla Atarak Evin Bahçesine Düştü
  • 2 Ocak 2016 12:28

İzmir’in Bayraklı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atarak bir evin bahçesine düştü.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bayraklı ilçesi 1643/7 sokakta sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Sokakta iddialara göre süratli olan ve seyir halinde ilerleyen 34 ZT 8431 plakalı otomobilin sürücüsü, öndeki aracı sollamak istedi. Bir anda virajla karşılaşan sürücü, aracın kontrolünü kaybetti. Metrelerce havalanan ve takla atan otomobil, üç katlı bir binanın bahçesine uçtu. Evde bulunan vatandaşlar ise gürültüyle apar topar aşağıya inerken, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.
Ne olduğunu anlamayan vatandaşlar, aracın içerisinde sürücünün olduğunu gördü. Hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber veren vatandaşlar, sürücüye de yardım ederek aracın içerisinden çıkardı. O sırada evde bulunan vatandaşlardan İsa Yıldız (28), olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yıldız, “Sabah saat 07.30 sıralarında evde uyuyordum. Büyük bir gürültü duydum. Kaza olduğunu tahmin ettim. Bir baktım bahçemizde araç var. Hemen sürücüyü araçtan çıkardık ve ekiplere haber verdim” dedi.
Otomobil daha sonra çekici marifetiyle bahçeden kaldırıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.