Tahir Şahin, Kocaoğlu’nu mu hedef aldı ?

Tahir Şahin, Kocaoğlu’nu mu hedef aldı ?
  • 4 Haziran 2017 12:31

Göztepe’nin Eskişehirspor ile oynayacağı final karşılaşması öncesinde İzmir’den Göztepe’ye destek mesajları yağıyor. 

Belediyeler ve Ticaret Odaları Göztepe taraftarına yüzlerce otobüs sağlayarak Antalya’ya ulaşımlarını sağlamışken kentin pek çok noktasında da dev ekranlar kurularak final heyecanı İzmir’de de yaşatılacak.

63 otobüs ve iki meydanda dev ekranlar kurarak Göztepe’nin final heyecanına ortak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptığı paylaşımla da GözGöz’e destek verdi.

Tahir Şahin, Kocaoğlu'nu mu hedef aldı ?

Tahir Şahin, Kocaoğlu’nu mu hedef gösterdi 

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de final heyecanına ortak olan başkanlardan. Şahin, yaptığı paylaşımda “bugün hep birlikte Göztepeliyiz. Saat 23:15’te hep birlikte ŞAMPİYON GÖZTEPE diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şahin açıklamasının bir bölümünde ise “Bugün Göztepemiz ve İzmirimiz için çok önemli bir gün. Bu önemli günde tweet ve mesajlara baktığımızda; bugüne kadar spora destek vermeyen bazı yöneticiler, görüyoruz ki laf olsun diye destek veriyormuş görüntüsü sergiliyorlar. Yıllardır İzmir’de sporun sorunlarını çözmeyenler bugün sözde destek verenlerdir. Spora bir gün destek verilmez, 365 gün destek verilmesi gerekir.” ifadelerine yer verdi ve Başkan Tahir Şahin bu sözleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu mu hedef aldı sorusunu akıllara getirdi.

Tahir Şahin, Kocaoğlu'nu mu hedef aldı ?

İlçe Başkanı da beğendi 

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in paylaşımını beğenenlerden  biri de CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yakınlığı ile bilinen Alper daha önce de Fethi Sekin Parkı açılışında yaşanan protokol krizi ile ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve adete Kocaoğlu’nu şikayet etmişti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cumhur İttifakı Kemalpaşa’dan, Belediye Başkanı Türkmen’e tepki
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.