Tahir Şahin, kararını verdi…

Tahir Şahin, kararını verdi…
  • 9 Şubat 2019 09:15

20 yıldır Memen Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin, yeniden  aday adayı olmuş ancak partisi tarafından aday gösterilmemişti. DSP’den aday olacağı öne sürülen Şahin yazılı bir açıklama yaptı. Şahin, şunları söyledi:

“1999 yılından bu yana büyük bir onurla görev yaptığım Menemen Belediye Başkanlığı görevimi 31 Mart 2019 tarihine kadar aynı anlayış ile bu görevi onurla sürdüreceğim. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde bir kez daha aday olmam için siz değerli hemşehrilerimden büyük bir destek gördüğümü belirtmek isterim. Sizlerden gelen destekler doğrultusunda yapılan araştırmalar neticesinde sizlerin yoğun desteğinin anketlere de yansıdığı görülmüştür. 20 yıl sonunda sizlerden inanılmaz bir destek görmek her insana nasip olmaz. Gösterdiğiniz bu destek ve sevgiye bir değil milyon kez minnettarım. Görev sürem içerisinde her zaman ve her daim yanımda olan baştan Şahin aileme, belediye ailemize, kamu kurum ve kuruluşlarına, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarıma, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına, özel sektör temsilcilerine, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan tüm partililerimize, ulusal ve yerel basın temsilcilerine ve en önemlisi şahsımı koşulsuz destekleyen siz değerli hemşerilerime teşekkürler”

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR GÖRMEMEK ÜZMÜŞTÜR!
“Başkanlık yaptığım dördüncü dönemin sonunda CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ufacık bir teşekkür görmemek, duymamak hem şahsımı hem de Menemenli hemşerilerimi derinden üzmüştür. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde hiçbir siyasi partiden aday olmayacağımı tüm kamuoyuna bildiririm. Yine görev yaptığım bu süre içerisinde birlikte çalıştığım emekçi kardeşlerime ve Menemenli hemşerilerime hakkım var ise helal olsun. Sizler de hakkınınız helal ediniz. Menemen beni, ben Menemen’i çok sevdim. Mevzu Menemen ise gerisi teferruattır”

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.