Suriyeliler + 30 Akraba Daha…

Suriyeliler + 30 Akraba Daha…
  • 1 Haziran 2016 13:57

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Gündeme sürekli yolsuzluk iddialarıyla gelen Çiğli Belediyesi, aynı kulvar da ilerlemeye devam ediyor. İşçi ve personel alımıyla ilgili sürekli tepkileri üzerine toplayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan hakkında ortaya atılan iddialara yenileri eklendi. Çiğli Belediyesinin Suriyeli işçi çalıştırdığı gerekçesiyle vatandaşlardan tepki gören Başkan Arslan’ın gündeme geldiği bir diğer konu ise 30 akrabasını daha belediyede işe aldığı oldu.

“AKRABA İTHALİ”

İzmir’de ikamet etmedikleri halde İzmir’e getirtilerek Çiğli Belediyesinde işe başladıkları iddia edilen başkan Arslan’ın akrabaları belediyede çeşitli görevlerde iş başı yaptığı iddia edilerek tepkilere neden oldu.

SURİYELİLERİN YENİ İŞ KAPISI ÇİĞLİ BELEDİYESİ

Öte yandan Suriyeli işçi çalıştırdığı iddia edilen Başkan Arslan’a bir tepkide AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarı’dan geldi. Sosyal medyada konuya değinen Başkan Sarı, “Çok yazık Çiğli’de bu kadar vatandaş işsizken, Suriyeli işçi çalıştırmak haksızlık” cümlelerini kullandı.

Suriyeliler + 30 Akraba Daha...

Suriyeliler + 30 Akraba Daha...

Başkan Arslan’a tepki gösteren  AK Parti Gençlik Kolları Çiğli İlçe Başkanı Emre Sarı’ya bir tepki de CHP Çiğli Gençlik Kolları Baransel Güler’den geldi. İşçi krizi hakkında yorumlaşmaya devam eden başkanların geldiği son nokta geçtiğimiz aylarda basında da bankamatik olarak yer bulan CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı  Baransel Güler’in, CHP Çiğli Belediyesi Meclis üyesi eşi Dilek Fırat Güler’e geldi.

Eşi Dilek Fırat Güler’in Belediye de çalışmadığını belirten Başkan Güler, “Eşim belediye’de çalışmıyor” yorumu yaptı.

Suriyeliler + 30 Akraba Daha...

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ensar vakfındaki tecavüz skandalına ‘bir kereden bir şey olmaz’ açıklamasına karşılık  “Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor” cevabını vermiş ve bu sözler Çiğli Belediye Meclisini karıştırmış AK Partili üyeler sosyal paylaşım sitesinden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmişti. Sosyal paylaşım sitesinden yapılan bu hakareti beğenen CHP Çiğli Meclis üyesi Dilek Fırat’ta bu hakaret içerikli paylaşımı beğenmişti. CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’da Dilek Fırat’ı disipline göndererek sonucu beklemek yerine paylaşımı incelerken Meclis üyesi ve CHP Çiğli ilçe yöneticisi Dilek Fırat’ın yanlışlıkla beğendiğini iddia etmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

Suriyeliler + 30 Akraba Daha...

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP’li Destek Verdi? Haberini okumak için tıklayınız;

https://www.gazeteege.com.tr/genel-baskan-kilicdarogluna-edilen-hakarete-hangi-chpli-destek-verdi/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.