Sürekli’den Soyer’e cevap

Sürekli’den Soyer’e cevap
  • 18 Haziran 2019 11:36

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a yönelik, “Pili bitmiş” sözlerine AK Parti’den sert yanıt geldi.

Binali Yıldırım’ın Türkiye’nin kaderini değiştiren birçok projenin mimari olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Tunç Soyer’in çapı, Sayın Binali Yıldırım ile ilgili yorum yapmaya, kapasitesi de Yıldırım’ın projelerini anlamaya yetmez. Bisiklete binerek mütevazilik pozları vermeye çalışan Soyer, anlaşılan şatoda yaşamaktan çabuk sıkılmış. Gündeme gelmek için Binali Bey’e laf atmaya kalkıyor; ama kendisini komik duruma düşürüyor” dedi.

“İZMİR’İN SORUNLARI İÇİN KAFA YORSUN”

Soyer’in, ‘Binali Bey’e ne söylesem’ diye düşünmek yerine İzmir’in sorunlarına çözüm bulmak için kafa yorması gerektiğinin altını çizen Sürekli, “Bugün Türkiye’de nereye giderseniz gidin, Binali Bey’in eserlerini görürsünüz. İki dönemlik Seferihisar Belediye Başkanlığı sürecinde, arsa satıp yurt dışına çıkmaktan başka bir şey yapmayan Soyer, kendi işine baksın. Binali Bey; tecrübesi, bilgisi ve projeleriyle rakibinin katbe kat önündedir. İnanıyorum ki, 23 Haziran’da İstanbullular doğru tercihi yapacak ve ‘yıldırım’ hızıyla hizmet süreci başlayacaktır” dedi.

“ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ”

Başkan Sürekli sözlerini, “ Soyer’i, Türkiye’nin her karışına büyük hizmetleri olan Binali Bey’den özür dilemeye davet ediyoruz” diyerek tamamladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.