Sürekli’den Karşıyaka’da ‘yeni Anayasa’ mesajı!

Sürekli’den Karşıyaka’da ‘yeni Anayasa’ mesajı!
  • 22 Ekim 2016 09:12

AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu ve Adalet Komisyonu Üyesi Av.Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’ da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Sürekli, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halkın üzerinde başka bir irade tanımadıklarının ifade eden Sürekli, “Halkın yüzde 52’sinin oyunu almış Cumhurbaşkanı’nın halka karşı siyasi sorumluluğu vardır. Artık her şey Cumhurbaşkanı’nın doğrudan, halk tarafından seçilmesiyle değişmiştir. Cumhurbaşkanı’nın siyasi sorumluluğu doğmuştur. Bunun yolu da mevcut durumu anayasadaki durumla uygun hale getirmektir. Konuyla ilgili anayasa değişikliği için gerekli düzenlemeleri mecliste görüşeceğiz ve halkın görüşüne sunacağız” dedi.

Türkiye’nin amacının, bölgede barışı, güvenliği ve istikrarı sağlamak olduğunun altını çizen Sürekli, “Bunun dışında hiçbir amacımız, hiçbir hedefimiz yok. Herkes şunu bilsin ki Türkiye’ye, ülkemize yönelik her türlü tehdide karşı gerekeni anında, gözümüzü kırpmadan yaparız. Bunun için de hiç kimsenin iznine, icazetine ihtiyacımız yok. Türkiye, hudutlarının güvenliğini her şart altında korumaya devam edecek” diye konuştu.

15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine değinen Sürekli, Türkiye’ye, necip millete yaşatılanların asla unutulmayacağını söyledi.

241 şehidin, 2 bin 194 gazinin daima gönüllerde taşınacağını belirten Sürekli şunları söyledi: “Darbe yapan, ülkemizi yıkmaya çalışan hiç kimse ama hiç kimse ‘ben mağdurum’ edebiyatı yapmasın. Asıl mağdur şehit yakınlarıdır, gazilerdir, millettir. Mağdur algısı yayarak 15 Temmuz’un mağdurlarını gölgede bırakmalarına asla göz yumamayız. Bu konuda zerre kadar tereddüt göstermeyeceğiz. Kimse bu konuda aksi davranışa girmemizi bizden beklemesin. Devleti tehdit eden, milleti haince esir almak isteyen bu karanlık yapının mensuplarını savunmaya kalkmak bir başka ihanettir”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.