Sürekli: “Gönüllere gireceğiz”

Sürekli: “Gönüllere gireceğiz”
  • 17 Nisan 2019 21:02

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

Geçen pazar günü yapılan parti içi temayül yoklamasında çıkan ilk 3 isim arasında olan Kerem Ali Sürekli, Ankara’daki biri dizi toplantılarının ardından Ak Parti İzmir İl Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Meşalelerle karşılanan Sürekli, kurulan platform üzerinden partililere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek “Dün gece itibariyle sayın Cumhurbaşkanımız il başkanlığı görevini bizlere tevdi etti. Bana burada şunu söyledi, ‘Şimdi gidip 2023 – 2024 seçimleri için çalışacaksınız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaksınız’ dedi.

Biz bir aileyiz

“Biz bir aileyiz. AK Parti ailesiyiz. 2023 yılına yürürken Cumhurbaşkanımızın emir buyurduğu gibi durmadan çalışacağız. Seçim yarınmış gibi çalışacağız. Olayın sırrı bu. Üç yıl Karşıyaka ilçe başkanlığı yaptım. Önemli çalışmalar yaptım. Hepinizi tanıyorum. Sıkıntıları biliyorum. Bu seçimlerdeki sloganımız var yagönüllere girmek.” diyen tecrübeli siyasetçi; “Halkımızın gönlüne girmek zorundayız. Girdikten sonra da kalıcı bir yer edinmek zorundayız. Bundan sonra teşkilatımızın gönlüne girmek ve orada kalıcı olmak zorundayım. 24 Haziran’da milletvekilliği görevim bittikten sonra sizlerin ilginiz alakanız kesilmedi. Allah razı olsun. Birbirimize kenetlenmek zorundayız. Safları sıklaştırmak zorundayız. Bu seçim döneminde söyledik, beka dedik. Millet hakikaten ülkesine sahip çıktı. Bize yüzde 52 oy verdi. İzmir’de yüzde 39’a varan oy aldık. Hedefimiz bu muydu? Değildi. Hedefimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni almaktı. Çalışmaya devam edeceğiz. Bir gereğini yapacağız. Zafer cenabı Allah’ındır” ifadelerini kullandı.

Sürekli: "Gönüllere gireceğiz"

Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’
AK Parti olarak ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ sözüyle, tam 17 yıl önce şerefli yolculuğa başladıklarını söyleyen Kerem Ali Sürekli şöyle devam etti:
“Ben de içinizden gelen bir kardeşiniz olarak, kurucu teşkilat başkanlığından meclis üyeliğine, ilçe başkanlığından milletvekilliğine kadar birçok farklı görevde bulundum. Bu kutlu davanın yılmaz bekçisi olarak, hangi görev verilirse verilsin layıkıyla yerine getirmek için çalıştım. Tüm bunları yaparken, en büyük destekçimiz de canla başla çalışan, her daim bizimle olan siz değerli teşkilat mensuplarımız oldu. Elbette içimde büyük bir heyecan var, aynı zamanda sorumluluğu çok ağır olan bir görev üstlendiğimin de farkındayım. Böylesine şerefli ve kutsal bir görevi en iyi şekilde yerine getirmek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için var gücümle çalışacağımızdan asla şüpheniz olmasın. AK Parti olarak, kurulduğumuzdan günden bu yana birçok badire atlattık. Ne kapatma davası ne hain darbe girişimi ne de kapalı kapılar ardında yapılan kirli planlar, bizi yolumuzdan döndürmedi. Partimizi el birliğiyle ayakta tuttuk ve bugünlere getirdik. Elbette bunda, İzmir’de görev yapmış tüm yöneticilerimizin ve cefakar teşkilat mensuplarımızın da payı var. Bu vesileyle geçtiğimiz dönemlerde yöneticilik görevini üstlenen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir kez daha borç biliyorum. Bugün, yepyeni bir göreve hep birlikte merhaba’ diyoruz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"

‘Hızlı bir yapılandırmaya gideceğiz
Sürekli, “En kısa sürede yönetimimizi oluşturacağız. Teşkilatımızın içinden gelen, bugüne kadar alın teri dökerek partimize büyük katkı sağlamış isimlerle yola çıkarak. önümüzdeki seçim için güçlü bir yapılanmayı şimdiden sağlamış olacağız. Yönetimi belirlerken, ben yaptım oldu mantığıyla değil, karşılıklı istişare ile hareket edeceğiz. Milletvekillerimiz ve sizlerin görüşleri doğrultusunda adım atacağız. Şimdi kuracağımız kadro, bizi dört yıl sonraki seçimlerde başarıya ulaştıracak kadro olacaktır. Çok sevdiğimiz İzmir’in, hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var. İzmir bizim evimiz, umudumuz, yarınımız. Çocuklarımızın, torunlarımızın, hepimizin geleceği bu şehirde. Farklı bölgelerde bulunsak da hepimizin hayali daha iyi, sorunlarından arınmış bir İzmir’de yaşamak. Bu amaçla son yerel seçimde çok çalıştık, teşkilat olarak elimizden geleni yaptık” dedi.

‘Gerilim siyasetimiz olmayacak
Kerem Ali Sürekli, “Elbette ben dahil, hepimizin eksik yaptığı şeyler olabilir. Bunların sorgusunu kendi içimizde yapacağız, ancak unutulmamalı ki artık seçim bitti. İzmir, tercihini yaptı ve gerekeni söyledi. Bundan sonra bize düşen de İzmir’e yönelik verilen sözlerin takipçisi olmak, şehrimizin menfaatine olan her durumda elimizi taşın altına koymaktır. Kavga ve çatışma ortamından beslenen, gerilim üzerinden siyasi rant sağlama peşinde olan bir anlayışımız hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Sarf ettiğimiz her söz, attığımız her adım kişilerin değil, İzmir’in çıkarları doğrultusunda olacak. Ayrıca, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, şimdiden önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız. Emin olun başarıya ulaşarak, bir sonraki seçimde İzmir’in tarihine geçeceğiz. Sözlerime son vermeden önce, hayatım boyunca unutamayacağım, içimde bambaşka bir heyecan ve mutluluğun olduğu bugünde, beni yalnız bırakmadığınız için hepinize minnettarım” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Şeyh Edebali’nin şiirini de okuyan Kerem Ali Sürekli’ye eşi Fidan Gül Sürekli ve oğlu Furkan Sürekli de yanında durarak destek oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.