Sunay Akınlı Sevgililer Günü

Sunay Akınlı Sevgililer Günü
  • 15 Şubat 2016 09:00

Urlalılar, sevgililer gününde sanat dolu bir gün yaşadılar. Usta edebiyatçı Sunay Akın, Urla Sanat Fuarı kapsamında Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde sahne aldı.  “Bir Çift Güvercin” oyunuyla Urlalı sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Sunay Akın, sahnesinde aşk hikâyelerine yer verdi.  Hikâyelerin bazılarının tanınmış kişilere ait olduğunu vurgulayarak şaşırtan Akın, izleyenleri geçmişe götürdü. Tek kişilik sahnelediği oyun ile büyük beğeni toplayan sanatçı ayakta alkışlandı.

Sunay Akınlı Sevgililer Günü

“KEŞKE BÜTÜN ÜLKEM, BÜTÜN TÜRKİYEM İZMİR OLSA”

Oyunun sonunda ünlü sanatçı Akın’ı izlemeye gelen Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer ve Urla Sanat Sokağı Yaşatma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Ozan Iskır sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Urla Belediye personeli Atilla Uçan ise kendi yapmış olduğu “Urla Sanat Sokağı” yağlı boya tablosunu Akın’a sundu. Oyuna gelen herkese teşekkür eden Akın; “Keşke bütün ülkem, bütün Türkiyem İzmir olsa” dedi.  Ünlü sanatçı gösterisinin ardından sevenleriyle buluşarak kitaplarını imzaladı.

Sunay Akınlı Sevgililer Günü

Bu haber ilgini çekebilir ->  13. Alaçatı Ot Festivali coşkusu Edis ile zirveye çıktı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.