SPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

SPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM
  • 4 Ağustos 2020 09:37

Efes Selçuk’a bağlı Belevi mahallesinde uzun süreden beri Spor Kulübü Başkanlığı yapan Ramazan Açış, kendisine ait sosyal medya hesabından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yaptığı yorum ve paylaşım tepkilere neden oldu. Paylaşımı gören birçok vatandaş, Ramazan Açış’ın o paylaşımını ekran resmi çekerek kendi sayfalarında paylaşarak tepkilerini dile getirdiler.

Belevi Gençler birliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Açış, özel bir televizyon kanalına katılan Gazeteci İsmail Saymaz’ın Atatürk ile ilgili yaptığı değerlendirmeleri hedef alarak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında kullandığı sözler Efes Selçuk kamuoyunda büyük tepki yarattı. Vatandaşlar söz konusu paylaşım ile ilgili olarak yetkililerin harekete geçmesini ve söz konusu kişi hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılmasını istediler.

Belevi Gençler birliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Açış, kendisine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bugün Atatürk tartışılıyorsa sebebi İslam tarihiyle yapmış olduğu kanunlardır. Devrim dediğiniz İslamiyet’i yok edici yasalarıdır. İstanbul’un kurtuluşuyla alakalı ise iyi araştırın İngiliz askerlerine komut verip kendisinin farklı bir yere gitmesi Aytepe’de direnç gösteren ve İstanbul’un kurtulmasında İngiliz subayı karargahta Kemal’den aldığı emiri uygularken yakalayan aziz subayımızı tebrik ederim. Evet Atatürk değil, Aytepe’de olan askerlerimizin İngiliz kumanda subayını vurmasıyla diğer komutanımızın da komuta subayını yok etmesiyle Kemal’in yapmak istediğini engelleyerek İstanbul’u ve İzmir’i kurtarmıştır. İşte Atatürk dediğiniz kişinin yaptıklarını araştırın. Ali Erbaş hocamız doğrusunu yapmıştır” diyerek, Gazeteci İsmail Saymaz da; “Osmanlı’dan öncesi ve sonrası kızıl elma diyenlerin sayesinde sen orada oturuyorsun bunu bilesin” ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

Paylaşımı gören birçok ilçe halkı tepkilerini dile getirerek, Sporu seven ve spora gönül veren birçok gençlere örnek olması gereken Spor kulüplerinin bu tür paylaşımlarının çok manidar bir durum olduğunu, gençlerin bu tür kulüp başkanlarını dikkate almamalarını ve yetkililerin biran önce söz konusu kulüp Başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılmasını istediler.

SPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMSPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMSPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ali dedi ki:

    tipinden belli ne mal olduğu cahil ve yobaz tipi var.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.