Söz mahallelerde

Söz mahallelerde
  • 9 Kasım 2019 14:17

AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Kocabaş,

“ 3 koldan 7-24 alandayız…”

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, saha çalışmalarını boşluk bırakmadan sürdürüyor. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin önderliğinde, 30 ilçeyi içine alan eş zamanlı üye ziyaretleri ile örnek bir çalışma yürüten il ana yönetim kademeleri, parti ve kent bileşenleri ile bir araya gelmeyi de sürdürüyor. ‘Karınca’ modeli çalışmalarını hızlandıran AK Parti İzmir İl Teşkilatı, şimdi de Mahalle başkanları ile evlerinde ve sorumlu oldukları mahallelerde bir araya gelmeye başladı.

Söz mahallelerde

Üç koldan verimli bir motivasyon çalışması yürüttüklerini söyleyen Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş,

“Üç ilçemizde mahalle temsilcilerimiz ile önemli buluşmalar ve toplantılar gerçekleştirdik. Tabanımızda büyük bir memnuniyetle karşılaştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın prensibini titizlikle hayata geçiriyoruz. ‘Çalmadık kapı bırakmıyoruz.” AK Parti İzmir İl Yönetimi olarak milletin ve bilginin bize gelmesini beklemiyoruz. Biz onlara gidiyoruz. Mahalle Başkanlarımızla mahallelerimizde bir ara geliyoruz. Artık söz onlarda. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Üç koldan 7-24 alandayız.” diye konuştu.

Söz mahallelerde

En ücra noktaya kadar…

AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamaya şu sözlerle devam etti:

“AK Parti İzmir’de tabanın sesini dinleme, üye, delege ve mahalle başkanlarıyla birebir temas kurma amacıyla 10 hafta önce “Karınca modeli”nde bir çalışma hayata geçirdik. Partimizi ve şehrimizi en ücra noktasına kadar kucaklamayı amaçladık. 30 ilçede eş zamanlı üye ziyaretleri devam ederken, bir yandan da dört aydır mahalle başkanları yemekli toplantılarda ağırlandı. Birinci grupta Ödemiş, Bayındır, Tire, Beydağ ilçelerinin mahalle başkanları, ikinci grupta Çiğli, Menemen, Foça, Aliağa, Bergama, Dikili ve Kınık başkanları, üçüncü yemekte Seferihisar, Çeşme, Karaburun, Narlıdere ve Güzelbahçe başkanları dördüncü grupta da Menderes, Kemalpaşa, Gaziemir, Balçova, Selçuk ve Torbalı mahalle başkanları ağırlandı. Sırada metropol ilçelerin mahalle başkanları var.”

İl Başkanı Sn Kerem Ali Sürekli’nin Mahalle Başkanları ile yürüttükleri çalışmaya İl Başkan Yardımcılarının da katılması talimatını verdiğini belirten Teşkilat Başkanı Kocabaş; “ Kısa sürede Gaziemir, Narlıdere ve Balçova’da tüm mahalle başkanlarımızı ziyaret ettik. Bornova, Bayraklı ve Karabağlar’da çalışmalarımız sürüyor. Barış Pınarı Harekatı’nın başladığı günlerde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde mahalle başkanlarına Türk Bayrağı hediye ettik. Oldukça verimli bir çalışma oluyor. Geri dönüşler çok olumlu.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’

Fedakarlık ve samimiyetle yol alan…

AK Parti teşkilatlarının kuruluştan bu yana fedakarlık, samimiyet ve gayretle yol aldığını vurgulayan Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş sözlerine şöyle devam etti;:

“30 ilçede bin 294 mahalle başkanımız var. Hedefimiz kongrelere kadar hepsiyle bizzat bir araya gelmek. Son beş yılda 7 seçim atlatmış, gayretle, samimiyetiyle çalışmış teşkilatımızın motivasyonunu tazelemeyi amaçladık. Kaldı ki AK Parti Teşkilatları fedakardır, samimiyetini ve gayretini köklerine kadar yaşar ve yaşatır. Bu her kadememiz için geçerlidir. Onların değerli görüşlerini alıyoruz. Sorunları dinliyoruz. Sözü mahallelerimize, üyelerimize ve hemşerilerimize bıraktık. Katılımcı ve heyecanlı bir atmosfer yaratmak için gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yansımasıdır ki ilçe ve il danışma kurullarımıza yoğun bir ilgi başladı. Katılımlar arttı. AK Parti siyaseti hiç masa başında yapmamıştır. Makam koltuğunda değil, sokakta var olmuştur. Hizmet anlayışında da bu vardır. Partimiz milletimizin gönlüne girerek güçlenmiştir ve başarmıştır. Bu kutlu yolun her bir emektarı değerlidir. Mahalle Başkanlarımız, milletimizle kucaklaşmamızın üyelerimizle kenetlenmemizin en etkin noktasında emek vermektedir. Sağolsunlar her dokunuşumuza heyecanla karşılık veriyorlar. Çalışmalarımız aralıksız sürecek.”

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.