Soyer’den ‘İYİ’ ziyaret

Soyer’den ‘İYİ’ ziyaret
  • 29 Ocak 2019 16:05

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanmasının ardından ziyaretlere başlayan Tunç Soyer, startı bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile verdi.

Kocaoğlu’nu bugün makamında ziyaret eden Soyer, bunun ardından önce İzmir Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’nın Narlıdere’deki mezarını, sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’da bulunan anıt mezarını ziyaret etti. Soyer, anıt mezar ziyaretinin ardından da İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na da ziyarette bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan Soyer’in adaylığının açıklanmasının ardından yapılan açıklamada CHP’nin kararına tepki dile getirilmişti.  Soyer’in ziyareti ile ilgili konuşan İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, “Tunç Soyer CHP’nin ne kadar adayıysa İYİ Parti’nin de o kadar adayıdır. Sayın Soyer, Millet İttifakı’nın, Cumhuriyet’in adayıdır.Çalışmalarımızı hep birlikte azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Soyer’in Perşembe Günü ise Anıtkabir’i ziyaret edeceği öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.