SON DAKİKA: Aliağa’da patlama

SON DAKİKA: Aliağa’da patlama
  • 11 Ekim 2017 10:44

İzmir’in Aliağa ilçesindeki TÜPRAŞ rafinerisinde meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Çıkan yangına özel kimyasallarla müdahale edilirken, rafinerinin farklı bölgelerinde üretim sürdürülüyor.

İzmir Aliağa’daki TÜPRAŞ rafinerisinde depolama tankında bakım yapıldığı sırada tanklardan bir tanesinde patlama meydana geldi. 4 ölü ve 2 yaralı olduğu bildiriliyor. Basınç nedeniyle meydana geldiği belirtilen patlama sonrası yangın çıktı.

TANKTA 6 İŞÇİ VARDI

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, bakım çalışması sırasında tankta toplam 6 işçi bulunduğunu, patlamada işçilerden 4’ünün öldüğünü, ikisinin de yaralandığını söyledi. Yılmaz, dışarıdan bir müdahale olmadığını, bunun bir iş kazası olarak değerlendirildiğini ifade etti.

TÜPRAŞ’TAN AÇIKLAMA VAR

Tüpraş’tan da son dakika açıklaması geldi: Bugün saat 09.25 ‘te Tüpraş İzmir rafinerisi ürün tankında bakım çalışmaları sırasında patlama meydana gelmiştir Rafineri teknik ekiplerince olaya müdahale edilmiştir. Gerekli açıklama kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.