Sokak Ortasında Dehşet

Sokak Ortasında Dehşet
  • 1 Şubat 2016 08:40

İzmir’in Konak İlçesi’nde, Suriye uyruklu Ali Ali Muhammed iddiaya göre ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ablası 37 yaşındaki Husi Ali Muhammed’i bıçakla yaraladı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Basmane Semti Akıncı Mahallesi 945 Sokak üzerinde meydana geldi. Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve İzmir’de yaşayan Ali Ali Muhammed, ablası Husi Ali Muhammed’le sokakta yürüdükleri sırada ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Ali Muhammed cebinden çıkardığı bıçağı ablası Husi Ali Muhammed’e sapladı. Husi Ali Muhammed vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle yaralanırken, kardeşi olay yerinden kaçtı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Husi Ali Muhammed ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Husi Ali Muhammed’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, kaçan şüpheli Ali Muhammed’i yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.