Sokak hayvanları için ‘bir kap su’ kampanyası

Sokak hayvanları için ‘bir kap su’ kampanyası
  • 8 Temmuz 2020 09:40

Bayraklı Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. ‘Can Dostlarımız İçin Bir Kap Su’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanına mama ve su bırakıyor.

Salgın süresince, sokak hayvanlarına 3 bin 500 kilogram mama dağıtan Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, aşırı sıcaklar nedeniyle zor günler yaşayan can dostları yine unutmadı. “Can Dostlarımız İçin Bir Kap Su” kampanyası başlatan ekipler, bir yandan ilçe genelindeki parklara ve sokak hayvanlarının yoğun olduğu alanlara su ve mama bırakırken, bir yandan da vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı. Kampanyayla sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak isteyen ekipler, vatandaşların uygun noktalara koyabileceği bir kap suyun sokak hayvanlarının yaşamı için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

 

Sokak hayvanları için 'bir kap su' kampanyasıSokak hayvanları için 'bir kap su' kampanyası

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.