“Siyaset yapmak istiyorsanız buyurun Er Meydanına”

“Siyaset yapmak istiyorsanız buyurun Er Meydanına”
  • 22 Nisan 2016 14:24

Gazeteci-Yazar Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Halk Arenası’ programına Selçuk’ta AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı tarafından önce salon tesis edilip ardından iptal kararı alınmasıyla ilgili Sosyal Medya Hesabından AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’a cevap veren Dündar “Başımıza bir şey gelirse sorumlusu Delican’dır” söylemine karşılık Bülent Delican Sosyal Medyadaki Twitter hesabından Dündar’ı sert bir dille eleştirdi.

"Siyaset yapmak istiyorsanız buyurun Er Meydanına”

Delican, sırayla yazdığı mesaj yağmurunda Dündar’ı şu ifadelerle eleştirdi; “Sayın Uğur Dündar İzmir’le bağınız çok köklü, eski olabilir. Ama görüyorum ki, siz İzmir’i, İzmirlileri hiç mi hiç tanımamışsınız. Biz İzmir’de kimseyi tehdit etmez kimseyi hedef göstermeyiz. Müsterih olun. Allah’ın izniyle başınıza da bir şey gelmez. Bu kent demokrasinin, hoşgörünün şehridir. Sayın Uğur Dündar Gördüğüm kadarıyla siz eleştiri ile hakareti birbirine karıştırmaya başlamışsınız. Alt tarafı salon iptal edildi. ‘Tutuklansak da Selçuk’ta olacağız’ ifadesiyle sürece sabote etmek niye? Kusura bakmayın ama partimizin idaresindeki bir belediyeye ait salonda size ve saz arkadaşlarınıza Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize hakaret ettirecek de değildik. Ama bir dönemin tarafsız habercisi Uğur Dündar’ın yerinde bugün tribünlere oynayan, provokatif bir örtülü siyasetçi görüyoruz ne yazık ki! Gördüğüm kadarıyla İzmir ve ilçeleri dışında program yapamıyorsunuz artık. Destek verdiğiniz partiniz gibi sahile sıkıştınız. Ama sanıyorum burada bile reyting sorununuz var ki basit bir salon iptalini provoke etme ihtiyacı içindesiniz. Yazık! Sayın Uğur Dündar İzmir ne yaptığınızın farkında .İzmir demokrasinin şehridir tamam ama İzmir uyanıktır, akıllıdır da Sayın Dündar. Gazeteci ile siyasetçiyi ‘şıp’  diye birbirinden ayırır. Siyaset yapmak istiyorsanız Sayın Dündar buyurun er meydanına…”

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZMİR, BAYRAM TATİLİNDE MENEMEN'DE BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.