Sıra Bayram Temizliğinde

Sıra Bayram Temizliğinde
  • 21 Haziran 2016 09:05

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kentteki camilere yönelik temizlik çalışmalarına hız verdi. 5 yılda 1079 camide “dip köşe temizlik”, 175 camide de bakım ve onarım yapan İZBETON, bu iş için 3.6 milyon lira harcadı.

Sıra Bayram TemizliğindeKentteki ibadethanelerin tadilat ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra, periyodik temizlik işlerini de yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş. ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle yoğun bir iş temposuna girdi. Gelen talepleri değerlendirerek harekete geçen ekipler, camilerin Ramazan Bayramı’nı pırıl pırıl karşılaması için hız kesmeden çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden, klimaların, avizelerin ve vitrayların temizlenmesine kadar çok kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Sıra Bayram Temizliğinde

Binden fazla cami temizlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri son 5 yılda 1079 camide temizlik çalışması yaptı. Aynı dönemde 175 camide de bakım, onarım, tadilat ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. İZBETON bu çalışmalar için 3 milyon 600 bin TL harcadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.