Şifa İçin Mahkemeden Flaş Karar

Şifa İçin Mahkemeden Flaş Karar
  • 4 Şubat 2016 14:37

İzmir’deki Özel Şifa Hastanesi, SGK’nın gerekçe göstermeden sözleşme yenilememesi nedeniyle zor günler geçirmeye başlamıştı. Birçok işçisini SMS yoluyla işten çıkartmak zorunda kalan Şifa Hastanesi için mahkeme, flaş bir karar verdi.

İzmir 6. İdare Mahkemesi, Bornova’daki Şifa Hastanesi hariç Şifa Üniversitesi’ne bağlı İzmir’deki tüm poliklinik ve hastanelerin kapatılmasına hükmetti.

İzmir’de Şifa Üniversitesi’ne bağlı toplam dokuz poliklinik ve hastane, YÖK’ün genelgesi üzerine verilen ve daha sonra yürütmesi durdurulan kapatma kararıyla ilgili son sözü, İzmir 6. İdare Mahkemesi söyledi. Mahkeme, verdiği kararla Bornova’daki Şifa Hastanesi hariç Şifa Üniversitesi’ne bağlı İzmir’deki tüm poliklinik ve hastanelerin kapatılmasına hükmetti.

Şifa Üniversitesi’ne bağlı toplam dokuz poliklinik ve hastanenin, YÖK’ün genelgesi doğrultusunda kapatılması kararının yürütmesi, daha önce İzmir 6. İdare Mahkemesi tarafından durdurulmuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Aybüke’den yaşıtlarına Menemen Oyun Köyü çağrısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.