Sevgi ve hoşgörünün kenti Bornova

Sevgi ve hoşgörünün kenti Bornova
  • 29 Mayıs 2016 09:15

Bornova Belediyesi dünyaca ünlü şair ve düşünür Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin  anısını düzenlenen etkinlikle yaşattı. Tecrübeli tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Ali Düşenkalkar, Mevlana şiirlerini Bornovalılar için seslendirdi.

Bornova Belediyesi dünyaca ünlü şair ve düşünce insanı Mevlana’nın anısını,  düzenlenen etkinlikle yaşattı. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen anmada, Mevlana’nın birbirinden güzel şiirlerini, tiyatro ve seslendirme sanatçısı, usta oyuncu Ali Düşenkalkar seslendirdi.

Sevgi ve hoşgörünün kenti Bornova

Düşenkalkar’ın okuduğu şiirlerin yanı sıra büyük usta Ergüder Yoldaş, Aslıgül Ayas, Esin Afşar ve Uskan Çelebi’nin besteleri de seslendirildi. Deniz İnanç’ın vokal yaptığı etkinlikte Semazen Burcu Yüce de yer aldı.  Aslıgül Ayas piyanoda, Uskan Çelebi bendiriyle Neyzen Kasım Yıldırım Vardar da neyi ile gecede seslendirilen şiirlere eşlik etti. Işık ve ses düzeninin özel olarak hazırlandığı gece beğeniyle izlendi.

Sevgi ve hoşgörünün kenti Bornova

Yoğun ilgi gören etkinlik ayakta alkışlanırken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.