SERDAR AKSOY MENEMEN BELEDİYESPOR’A VERDİĞİ PRİM SÖZÜNÜ TUTTU

SERDAR AKSOY MENEMEN BELEDİYESPOR’A VERDİĞİ PRİM SÖZÜNÜ TUTTU
  • 27 Nisan 2019 10:56

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen Belediyespor’un Bandırma Spor ile olan maçta galip gelmesi durumunda futbolcu başına 5 Bin TL ödeme yapacağını duyurmuştu. Aksoy, sözünü tuttu ve antreman sırasında sporcuları ziyaret ederek, Menemen Belediyespor Kaptanı’na ödemeyi elden yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek, eski Belediye Başkanı Tahir Şahin’in başkanlığı zamanında Menemen Belediyesi’ne ait varlıkların satılması ve devredilmesi konusunda sert çıkışta bulunan Aksoy, Menemen Belediyespor’un bir şirkete devredilmesine ve aile takımı olmasına asla müsaade etmeyeceğinin ve takımın halkın takımı olarak kalacağını açıklamış bu konuyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini ve takımın şahıs şirketine devri sürecinde mahkemece yürütmeyi durdurma kararı alındığının altını çizmişti. Ayrıca aynı gün Menemen Belediyespor’un futbolcularına Bandırmaspor ile yapılacak maçta galip gelmeleri durumunda 5 Bin TL Ödeme yapacağını da belirtmişti.SERDAR AKSOY MENEMEN BELEDİYESPOR’A VERDİĞİ PRİM SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN AKSOY’DAN YENİ BİR SÖZ DAHA: 10 BİN TL ÖDEYECEĞİM

Başkan Aksoy, bugün sözünü tuttu ve ödemeyi gerçekleştirmek için futbolcuları antreman sahasında ziyaret etti.  Önce sahada futbolculara baklava ikram ederek tek tek tokalaşan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, sporculara yeni bir söz daha verdi. Aksoy, “Bandırmaspor ile olan maçtaki galibiyeti kutlarım. Mükemmel bir maçtı. Önümüzdeki gerçekleşecek olan maçta da, takımız şampiyonluğu kazandığı takdirde futbolcu başına 10 Bin TL primi şahsi hesabımdan ödeyeceğim” diyerek takıma başarılar diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.