Selçuk bir kez daha Yörük Kültürü Şenliğine ev sahipliği yapacak

Selçuk bir kez daha Yörük Kültürü Şenliğine ev sahipliği yapacak
  • 11 Nisan 2019 12:36

Barutçu Mahallesi’nde bir kez daha Geleneksel İnpınar Yaylası Yörük Kültürü Şenliği düzenleniyor. 14 Nisan Pazar günü altıncı kez düzenlenecek Geleneksel İnpınar Yaylası Yörük Kültürü Şenliği’ne Selçuk Efes Kültür ve Turizm Vakfı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk Belediyesi destek verecek.
Selçuk’un Barutçu Mahallesi’nde doğal güzelliğiyle dikkat çeken İnpınar Yaylası bir kez daha Yörük Kültürü Şenliği’ne ev sahipliği yapıyor. 14 Nisan Pazar günü 12.30’da Zeybek gösterisiyle başlayacak olan şenlikle Yörük kültürünün yaşatılması ve Selçuklular’ın bir araya gelmesi amaçlanıyor. Protokol konuşmalarının ardından 13.30’da Fatma Meşe Öz Konseriyle devam edecek şenlik süresince Selçuk Belediyesi Artemis Kadın El Emeği Pazarı etkinlik
alanında birbirinden güzel yöresel lezzetleri ve el emeği göz nuru ürünleri ile hizmet verecek.Selçuk bir kez daha Yörük Kültürü Şenliğine ev sahipliği yapacak
6. Geleneksel İnpınar Yaylası Yörük Kültürü Şenliği’ne katılmak isteyen vatandaşlar için Selçuk Belediyesi Hizmet Binası önünden 09.00 – 18.00 saatleri arasında 30 dakika aralıklarla servis aracı kaldırılacaktır. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 14 Nisan Pazar günü Selçuk’un Barutçu Mahallesi’nde düzenlenecek 6. Geleneksel İnpınar Yaylası Yörük Kültürü Şenliği’ne tüm Selçuklular’ı davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.