Seferihisar’da Halk Market Açıldı

Seferihisar’da Halk Market Açıldı
  • 23 Ağustos 2019 13:29

Seferihisar Belediyesi örnek bir projeye imza atarak vatandaşların daha ucuz ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlayacak.

Açılış törenine Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Milletvekili Atilla Sertel, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Seferihisar Belediyesi Birim Müdürleri katıldı. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in ardından Milletvekili Atilla Sertel de konuşmalarını gerçekleştirdi.

Halk Market projesi ile yeni bir döneme başlayan Seferihisar Belediyesi’nde ilçede yaşayan vatandaşların yararlanacağı ve ayrıca sosyal yardım kapsamında ihtiyaç sahiplerinin kullandığı Halk Kart’ın kullanılacağı Seferihisar’ın en ucuz marketi açıldı.

Seferihisar’ın Parası Seferihisar’da kalacak

Seferihisar'da Halk Market Açıldı

Seferihisar’da fazla sayıda bulunan market zincirlerine karşı özellikle Seferihisar’da yerli üreticiden alınacak sebze, meyve ve süt ürünleri ile fark yaratan Halk Market’te İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek fabrikasından alınan ekmekler 0,75 Kuruş’a satılacak.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Yıllarca çevremizde farklı isimlerde açılan marketleri inceleyerek kendi markamızı yaratmayı ve ilçemizde kazanılan paranın ilçemizde kalmasını istedik. Bununla ilgili Seferi Bakkal ve kasabımız mevcut ancak bunu geliştirerek içinde ihtiyacımız olabilecek A’dan Z’ye her şey olan Halk Market’i faaliyete geçiriyoruz. Yerel üretime sürdürülebilirlik kazandıran Halk Market’e  Seferihisar’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Seferihisar'da Halk Market Açıldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.