“Sakin şehir diyorlar, çünkü şehir hızlanırsa sıkıntıları çözemezler”

“Sakin şehir diyorlar, çünkü şehir hızlanırsa sıkıntıları çözemezler”
  • 9 Şubat 2019 12:27

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 31 Mart’ta şehrin kaderini belirleyecek bir hizmet seçimi yapılacağını vurgulayarak, “Elinizi vicdanınıza koyun ve laf değil, iş üretene oyunuzu verin. Birileri, iktidara geldiklerinde şehirleri sakinleştirir, yavaşlatır. Çünkü şehir hızlandığında, sıkıntıları çözemezler. Ama İzmirli, her şeyin farkında. 31 Mart’ta bu zihniyete en güzel cevabı verecek” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, İzmir’in Kınık, Bergama ve Menemen ilçelerinde dün (Cuma) gerçekleştirdiği programda eşlik eden Başkan Şengül, akşam da MHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Mesele memleket meselesi” adlı programa katıldı. Bergama’daki sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşların da bulunduğu programda konuşan Başkan Şengül, yerel seçimlere ilişkin mesajlar verdi. Şengül, koltuktan güç alan değil, bulunduğu makama güç veren, millete hizmet etme amacında olan isimleri aday gösterdiklerini vurguladı.

DÜNYANIN HIZINA YETİŞMEK YERİNE ‘YAVAŞ ŞEHİR’ DİYORLAR

Başkan Şengül, “Öncelikle herkes bilmeli ki, bizim her siyasi görüşten vatandaşımıza saygımız var. Elbette farklı görüşler olacak, zaten bunun aksi düşünülemez. Kimseye de bizim gibi düşünün diyemeyiz. Ancak 31 Mart’ta tamamen ideolojik bakış açısıyla oy kullanılması büyük hata olur. Genel seçimde zaten herkes siyasi görüşü doğrultusunda oy kullanıyor. Ancak 31 Mart’ta bir hizmet seçimi yapılacağı unutulmamalı. İzmir ve ilçelerimizin geleceği bu seçimde belirlenecek. Elinizi vicdanınıza koyun ve laf üretene değil, iş üretene oyunuzu verin. Birileri iktidara geldiklerinde, şehirleri sakinleştirir ve yavaşlatır. Dünyanın hızına yetişmek yerine, ‘sakin şehir’, ‘yavaş şehir’ diyorlar. Ben inanıyorum ki İzmir, artık bu düşünceye prim vermeyecek” diye konuştu. Başkan Şengül, Kemalpaşa’da yoğun katılımla gerçekleştirilen programda ise, Cumhur ittifakının önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Hiçbir mahalleyi unutmadan, hiçbir vatandaşı ihmal etmeden yürüyoruz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.