Şair Eşref etabı 1 hafta erken bitti

Şair Eşref etabı 1 hafta erken bitti
  • 23 Ağustos 2017 11:04

Yapım çalışmaları süren Konak Tramvayı’nda bir zorlu etap daha tamamlandı. Çankaya’dan gelen tramvay hattını Alsancak’a bağlayan Şair Eşref Bulvarı’ndaki imalatlar, planlanan süreden 1 hafta önce bitirildi. Bölgede trafik akışı yeniden normale döndü. İş takvimine göre bu etaptaki çalışmanın Bayram’a kadar bitirilmesi öngörülüyordu.

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı kapsamındaki imalat çalışmalarında tempoyu giderek artırıyor. Projenin uygulama açısından en zor bölümünü oluşturan Konak-Alsancak hattında engeller bir bir aşılıyor, proje etapları belirlenen tarihlerden daha önce tamamlanarak

trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Alsancak Garı önündeki imalat çalışmalarını İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışına yetiştirmek için geceli-gündüzlü mesai harcayarak planlanan süreden 4 gün önce bitiren Büyükşehir ekipleri, Şair Eşref Bulvarı etabında da hızını kaybetmedi. Montrö Meydanı ile Çankaya arasındaki çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde bitirilmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, iş takviminden bir hafta hızlı ilerleyerek trafik akışının normale dönmesini sağladı.

 

Son hedef 18 Eylül

Kent trafiğinin üç kritik noktası için üç hedef tarih belirleyen Büyükşehir Belediyesi ilk ikisini öngörülen süreden önce tamamladı. Üçüncü hedef ise Cumhuriyet Bulvarı üzerinden Gazi Bulvarı’na kadar olan kısımdaki çalışmaları 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlayacağı 18 Eylül tarihine kadar tamamlamak. Kasım ayı sonunda ise tüm imalatların sona erdirilmesi hedefleniyor. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Farklı Renkli Kelebekler Otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.