Sağanak İzmir’i Felç Etti

Sağanak İzmir’i Felç Etti
  • 4 Ocak 2016 09:13

İzmir’de, gece saatlerine etkisini arttıran sağanak yağmur nedeniyle kentin çeşitli yerlerinde alt geçitleri su basarken alt geçitlerde araçlar kaldı.

Sağanak İzmir'i Felç Etti

Tüm yurdu kar etkisi altına alırken İzmir’de yağmur etkili oldu. Dün öğle saatlerinde başlayan yağmur gece sağanak olarak devam etti. Sağanak yağmur nedeniyle kentin çeşitli noktalarında bulunan alt geçitler suyla kaplandı. Halkapınar Yunuslar Alt Geçit’in de ise daha önceki yağmurlarda olduğu gibi bu yağmurda da rögarların yetersiz kalması ile biriken su alt geçiti suyla kapladı. Alt geçitin içinde bir araç biriken su nedeniyle mahsur kaldı. Araçların geçememesi üzerine yol araç ve yaya trafiğine kapatılarak itfaiye ekiplerince temizlendi. Öte yandan, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada sağanak yağmurun hafta içinde etkisini devam ettireceği belirtildi.

BUCA’DA KAZA!

Öte yandan İzmir’in Buca ilçesinde, lüks cip iddiaya göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çıkarken sürücü yaralandı.
Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Aydın-Çeşme otobanı Buca yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. Aydın yönünden Çeşme yönüne giden Fatih İ. yönetimindeki 35 ZS 070 plakalı lüks cip, iddiaya göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan cip bariyerlere çarparak durdu. Sürücü Fatih İ. aracın içinde sıkışırken kzayı görenler durumu aKS 110, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri, araçta sıkışan Fatih İ.’yi kurtarırken hazırla bekleyen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Fatih İ.’yi ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Fatih İ.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.