Red Bull Neymar Jr’s Five heyecanı İzmir’de

Red Bull Neymar Jr’s Five heyecanı İzmir’de
  • 25 Şubat 2020 13:57

     GazeteEge

     Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr’s Five etkinliği, 29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek. Bu sene 5. yılını kutlayacak turnuvaya geride kalan 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişi katıldı. Red Bull Neymar Jr’s Five’ın Türkiye’deki 15 şehirle birlikte düzenlenecek İzmir elemeleri, hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor Şube Müdürlüğü’nün destekleriyle yapılacak. 

Göztepe Paten Sahası’nda organize edilecek elemelere 18-25 yaş arasındaki herkes katılabilecek. Turnuvanın Türkiye finali ise 5 Nisan’da düzenlenecek. Finallerden şampiyon olarak ayrılacak takım Brezilya’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil edecek. Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden organizasyonun en önemli özelliği gol yiyen takımdan bir oyuncunun çıkıyor olması. Beşer kişiden oluşan takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.