Piriştina sessizliğini bozdu

Piriştina sessizliğini bozdu
  • 4 Şubat 2019 09:22

CHP tarafından 31 Mart yerel seçimi için yeniden aday göstermeme kararı alınan mevcut ilçe belediye başkanlarından Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bozdu.

Dün (cumartesi) yapılan CHP Parti Meclisi toplantısının ardından, Buca’nın belediye başkan adayı netleşti. CHP PM, Buca’da mevcut Başkan Levent Piriştina’nın yerine Suat Nezir’i aday gösterdi.

Nezir’in aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Piriştina şu ifadeleri kullandı.

“Bundan 5 yıl önce göreve geldiğim Buca için bir hayal kurduk ve bu hayali sizlerden aldığımız güçle gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalıştık. Sadece “Buca” diyerek gecemizi gündüzümüze kattık. Bu onuru yolda  yürürken gün geldi hep birlikte güldük, gün geldi omuz omuza verdik, hep tek yürek olduk. Her yeni projede kentimiz biraz daha şahlanırken, aynı heyecanı yaşadık. Buca’da tüm yüzler gülsün isterken ne güzel anılar biriktirdik.

Buca için atılacak her adıma bundan sonra da yürekten destek olacağımı belirtir, bugün olduğu gibi yarın da partimin çatısı altında Atatürk ilkeleri ışığında çalışmalarımızı sürdürecek, CHP’nin başarısı için sizlerle el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğim.

Bu şerefli yolda yürürken, bizlere destek veren partililerimize, meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarıma, basın mensuplarına ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Partimizin belediye başkan adayı sayın Suat Nezir’e başarılar dilerken, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Sağlıcakla kalın!”

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’te 23 Nisan coşkusu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.