Pınarbaşı’nda Ortak Akıl Buluşması

Pınarbaşı’nda Ortak Akıl Buluşması
  • 1 Mart 2016 13:10

Çalışma, hizmet ve projelerini ortak akılla belirleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Pınarbaşı’nda ortak akıl buluşması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları ve bölgede faaliyet gösteren pek çok dernek ve oda temsilcisi ile biraraya gelen Başkan Atila, bölgeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlara anlattı.

İlçeyi geleceğe taşıyacak tüm hizmet, çalışma ve projeleri ortak akılla belirleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu kez Pınarbaşı’ndaydı.

Toplanlantıya; mahalle muhtarları, sanayi siteleri ve esnaf odaları, spor kulüplerinin temsilcilerinin yanısıra bölgede faaliyet gösteren pek çok derneğin başkan ya da yönetim kurulu üyeleri de katıldı.Talep ve önerileri dile getirilirken, yapılan çalışmalar için de Başkan Atila’ya teşekkür edildi.. Toplantya Bornova Belediyesi’nin ilgili bürokratları da katıldı.

Pınarbaşı’nda Ortak Akıl Buluşması

 

 Büyük projeler ilerliyor

Tüm katılımcıları tek tek dinleyen Başkan Olgun Atila, hem soruları yanıtladı hem de bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pınarbaşı Meydanı’nın yeniden düzenlenmesinin tamamlanmak üzere olduğunu, bölge trafiğini rahatlatacak yol çalışmalarının da İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Atila,

“Doğanlar’da ilk etabını tamamladığımız yeni Bornova Stadyumu bu bölgeye büyük haraket getirecek. Bu yatırımın Pınarbaşı’nın ekonomik ve sportif anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. En önemli isteklerinizden biri olan Kültür Merkezi’nin projesini hazırladık. Önümüzdeki aylarda temelini atacağız” diye konuştu.

Başkan Atila, toplantının ardından düğün salonları bölgesinde, yeniden düzenlenen Pınarbaşı Meydanı’nda ve yol çalışmalarının devam ettiği yerlerde incelemelerde bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.